Hoe vind je een betrouwbare installateur voor het plaatsen van zonnepanelen?

Geschreven door
Max Blankenzee
Leestijd
2 minuten
November 7, 2023

Je denkt erover na om zonnepanelen te laten installeren op je woning of bedrijfspand. Maar hoe kies je nou uit al die aanbieders en mooie beloftes de juiste partij? Oftewel hoe vind je betrouwbare installateurs voor jouw zonnepanelen? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten.

Vraag naar advies en doe grondig onderzoek


Tijdens het gesprek met de adviseurs kun je vragen stellen over de beste zonnepaneelopties voor jouw specifieke situatie. Een betrouwbare installateur zal bereid zijn om advies te geven en al je vragen te beantwoorden. En je niet proberen iets te ''verkopen'', maar eerder een eerlijk advies te geven. Helaas komt dit nog steeds voor en blijven er partijen actief die er alleen voor de snelle winst in zitten. Ga dus niet over een nacht ijs, maar vergelijk, vraag offertes op en doe grondig onderzoek.

Garanties en onderhoud


Vraag naar de garanties die de installateur biedt voor zowel de zonnepanelen als de installatie. Informeer ook naar de beschikbaarheid van onderhoudsdiensten na installatie.

Het team van Hexitum hanteert een garantieperiode van 12 tot 25 jaar (afhankelijk van het type). De omvormers hebben een garantieperiode van 10 tot 25 jaar (afhankelijk van het merk).

Hexitum geeft 10 jaar garantie op de installatie. Graag willen wij u benadrukken dat de zonnepanelen een vermogensgarantie van 30 jaar hebben.

Kijk naar reviews/ervaringen


Hexitum Solar is al 3 jaar actief in de branche, en we hebben ons bewezen als betrouwbare experts op het gebied van zonne-energie.

Als erkende "Echte Installateur" zijn we toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze google beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4 zijn het bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Bekijk de certificeringen


Om een betrouwbare installateur voor zonnepanelen te vinden, is het belangrijk om te kijken naar het volgende:

Keurmerk of certificering: Een keurmerk of certificering geeft aan dat een bedrijf voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Zoals een VCA, brancheverenigingen en installatie keurmerken.

Bekijk hier onze reviews

https://trustoo.nl/noord-holland/westknollendam/zonnepanelen/hexitum-solar/

https://www.google.com/search?sca_esv=578828967&q=hexitum+solar+reviews&sa=X&ved=2ahUKEwi-pNGBxaWCAxUHtKQKHZIDA40Qkc0JegQIDxAB&ictx=1&biw=1920&bih=955&dpr=1#lrd=0x47c5e332ad7db355:0x98c7de73d64ea1bc,1,,,,

Onze expertise omvat een breed scala van diensten, waaronder subsidies, onderhoud van zonnepanelen, montagemateriaal, verkoop en installatie van zonnepanelen, laadpalen, duurzaamheidsadvies, financiering, duurzaamheidsoplossingen, gecertificeerde installaties, zakelijke opdrachten, warmtepompen, en meer. We hebben ervaring met verschillende soorten daken, waaronder schuine daken, platte daken en dakkapellen.

Wacht niet langer. Ontvang vandaag nog een prijsopgave en ontdek hoe Hexitum je kan helpen bij de overgang naar schone, hernieuwbare energie. We kijken uit naar je aanvraag!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan lees je alles over actuele events en ontwikkelingen! Je krijgt van ons geen spam; alleen om de 2 weken een e-mail, waarvoor je je op elk moment kunt uitschrijven.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.